Implantologie

Implantul dentar reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor pierduti.Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice si functionale extraordinare. Implantul dentar poate înlocui un singur dinte sau poate fi o bază pentru crearea unei punți sau a unei proteze dentare, putându-se astfel reconstrui mandibula sau maxilarul.Implanturile dentare imită perfect dinții naturali – arată, se simt și funcționează exact ca dinții naturali. Indiferent dacă există o coroană, o punte sau o proteză dentară construită pe implanturi dentare.

Coroane / punti din zirconiu

Zirconiul este de fapt un material ceramic ce imită cu mare fidelitate aspectul natural al dinţilor şi este prelucrat prin sisteme computerizate.

Fiind o ceramica de culoare alba cu transluciditate , lucrarile de zirconiu vor avea o estetica deosebita pentru ca nu vor contine nici un fel de metal.coronele / puntile sunt extrem de rezistente si durabile iar estetica unor asemenea restaurari este deosebitaCoroana de zirconiu reprezintă cea mai nouă tehnologie în materie de estetică dentară şi cea mai potrivită pentru a obţine un zâmbet ideal.

Fațetele dentare

Sunt realizate individualizat din porțelan, fiind translucide, și odată lipite pe suprafața dintelui, conferă estetica și fizionomia dorite. Procedura este minim invazivă, fără să necesite îndepărtarea nervului. Mai mult de atât, există tipuri de fațete (așa numitele „no-prep”) care se aplică direct pe dinte, fără să fie necesară atingerea acestuia cu freza dentară.

Fațetele dentare sunt recomandate pentru modificarea culorii și formei dinților . De asemenea, sunt utilizate pentru închiderea spatiilor interdentare sau pentru alungirea dinților. Fațetele dentare sunt rezistente și durabile. Nu se pătează, nu irită gingia , DAR pentru menținerea stării de sănătate dentară, este foarte important că pacientul să mențină o igienă impecabilă.